Betingelser

Du må ha fylt 18 år for å handle hos oss.

Leveranse
Vi ekspederer innkommende ordre fortløpende, og varene sendes vanligvis fra oss to virkedager etter ordremottak. Vi tar forbehold om at varer kan være utsolgt - og du får da beskjed på e-post så raskt det lar seg gjøre.

Frakt
Varene sendes med Posten som B-post, men du har muligheten til å velge raskere levering med sporingspakke for et tillegg. Dette velges under fraktalternativer ved bestilling / betaling.

Betaling
Vi reserverer et beløp på kortet ved bestilling, men trekker fysisk betaling først når varen sendes fra oss.

Personopplysninger
Rosiclon AS behandler persondata ifølge Lov om Personopplysninger. Opplysninger som kan knyttes til deg som person, vil aldri gjøres tilgjengelig for andre virksomheter eller bli koblet til andre eksterne registre.

Kortopplysninger
Når du handler fra Rosiclon AS blir betalingen behandlet via Stripe, som er en sikker elektronisk betalingsløsning for Visa og Mastercard/Eurocard. All kortinformasjon sendes kryptert.

Rutiner for retur av varer
Varer kan ikke sendes i retur som postoppkrav, disse vil ikke bli hentet. Du kan trekke deg fra et kjøp uten å oppgi noen grunn, men vi hører gjerne om det hvis du er misfornøyd!

Du har 14 dagers returrett fra du mottar varene. Du kan laste ned angrerettskjema her. Du må gi oss beskjed hvis og når du ønsker å benytte deg av angreretten, og sende inn angrerettskjema før tidsfristen på 14 dager utløper.

Angrerettloven gjelder kun ved forbrukerkjøp, og angreretten kan ikke brukes av firmaer eller andre som har handlet som ledd i næringsvirksomhet (jf. Angrerettloven §6, punkt e). Varer skal så langt det er mulig returneres uåpnet og ubrukt, og i samme stand som mottatt. Du får refundert alle dine utgifter, med unntak av returkostnader.

Gir du beskjed om at du ønsker å benytte deg av angreretten, skal varene etter dette returneres innen returfristen på 30 dager.